FESTIVAL ULTRA EUROPE 2023.

FESTIVAL ULTRA EUROPE 2023.

Park Mladeži, Split

Vstopnice / storitve / izdelki Cena Količina
Regular 3-day ticket - Faza 2

Pristojbina za izdajo vstopnic: 7.00 EUR na vstopnico

129.00 EUR
-
+
Tridnevna festivalska vstopnica GA (general admission) je veljavna samo za državljane Slovenije, v primeru, da oseba ni državljan/ka Slovenije je vstop lahko zavrnjen. Ime in priimek vsakega obiskovalca bosta napisana na vstopnici in se morata ujemati z imenom in priimkom na osebnem dokumentu obiskovalca. Ob zamenjavi vstopnice za festivalsko zapestnico bodo informacije obiskovalcev preverjene na glavnem vhodu na festival. Če se imena ne ujemajo, vstop na festival ne bo mogoč. Vstop je dovoljen le polnoletnim osebam (18+).
Osnova: 0.00 EUR
Popust: 0.00 EUR
Vstopnice: 0.00 EUR
x Pristojbina : 0.00 EUR
Skupaj:
0.00 EUR
Osnova: 0.00 EUR
Popust: 0.00 EUR
Vstopnice: 0.00 EUR
x Pristojbina : 0.00 EUR
Skupaj: 0.00 EUR

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za FESTIVAL ULTRA EUROPE 2023., 07.07.2023. - 09.07.2023. v Park Mladeži, Split

KAJ MORATE VEDETI

Največji regionalni glasbeni festival ULTRA EUROPE se s svojo 9. izdajo vrača v Split od 7. do 9. Julija 2023, v Park mladeži! Doživite tri noči plesa od mraka do zore z najboljšimi izvajalci elektronske glasbe, vrhunsko produkcijo svetovnega ranga in najsodobnejšo scensko zasnovo, ki bo zagotovila izjemno glasbeno izkušnjo.

Tridnevne vstopnice GA (general admission) vključujejo:

· Uradno 3-dnevno zapestnico GA

· GA vstop in dostop do festivala

· Neomejen dostop GA do glavnega odra, Resistance, UMF in drugih odrov.

· RFID čip (brezgotovinski način plačila)

· Tridnevno festivalsko vstopnico GA (general admission), ki je veljavna samo za državljane Slovenije, v primeru, da oseba ni državljan/ka Slovenije je vstop lahko zavrnjen.

Ultra Europe je dogodek za starejše od 18 let.

Ime udeleženca bo natisnjeno na vsaki vstopnici. Imenovani udeleženec mora biti prisoten pri prevzemu zapestnice pa bodo opravili preverjanje osebnih dokumentov. Če se osebni dokument ne ujema z imenom na vstopnici, bo vstop zavrnjen.
The entire Beachville camping is reserved for Ultranauts only. Our Beachville experience takes place at the fabulous and famous campsite located in a sweet little city called Omis just south of Split. You may enter, exit and re-enter the campsite with the bracelet you will get upon check-in. Various Beachville accommodation is available in period 5.-13.7.2023.