Božični koncert: The Mount unity choir pod taktirko Earla Bynuma Jr.

Božični koncert: The Mount unity choir pod taktirko Earla Bynuma Jr.

location-iconAvditorij Portorož, Portorož - Portorose

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za Božični koncert: The Mount unity choir pod taktirko Earla Bynuma Jr., 22.12.2023. v Avditorij Portorož, Portorož - Portorose

Earl Bynum, producent, avtor in učitelj, bo na božičnem koncertu v Avditoriju Portorož nastopil v spremstvu desetih pevcev in glasbenikov iz zbora The Mount Unity Choir. Zbor je ključni del Mount Lebanon Baptist Church, ene izmed glavnih Baptističnih cerkva v Virginiji, ZDA, ki je vpeta v številne kulturne, družbene in humanitarne projekte.

Bynum je v Virginiji znan kot ena glavnih osebnosti gospel scene in organizator številnih srečanj, tečajev in delavnic. Po uspehih preteklih turnej, kjer je nastopal v številnih gledališčih, cerkvah in avditorijih po Italiji in drugod po Evropi, nam Bynum tokrat predstavlja zasedbo sedmih vokalistov v spremljavi klavirja, klaviatur in ritem sekcije. Vsi člani zasedbe izhajajo iz več kot sto-članskega zbora cerkve Mount Lebanon Baptist Church, ki velja za osrednjo točko Baptistične skupnosti v Virginiji in katere glasbeni oddelek v mestu Norfolk, znan kot "The Mount", izkazuje izjemen umetniški potencial.

Koncerti zbora so polni energije in strasti, kar dokazujejo predvsem njihovi živi koncerti. Njihova glasba je mešanica tradicionalnega in sodobnega evangelija ter pridihov jazza in vselej prežeta z izjemno energijo in mojstrsko izvedbo.
Večkrat so bili gostje v oddaji Bobby Jones Gospel Show na BET Television. Mount Unity Choir je osvojil prestižno nagrado za najboljši cerkveni zbor na "Neighborhood Awards" leta 2013, leta 2014 pa so prejeli "Stellar Awards" za najboljši sodobni gospel zbor.

 

Deli dogodek:

Da ta spletna stran pravilno deluje in izboljšamo tvojo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij najdeš v Uporaba piškotkov (cookies).

  • Nujni piškotki omogočajo osnovne funkcije. Brez teh piškotkov spletna stran ne more pravilno delovati, in jih lahko onemogočiš s spreminjanjem nastavitev v svojem browseru.

  • Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati spletno stran z zbiranjem in analizo podatkov o njeni uporabi.

  • Oglaševalski piškotki se uporabljajo za povečanje relevantnosti oglasov ki jih prejemaš.