2. Pozdrav poletju 2021 - Jelena Rozga, Dejan Vunjak, Smile, DJ

2. Pozdrav poletju 2021 - Jelena Rozga, Dejan Vunjak, Smile, DJ

Poslovni center Goja, Ptuj

O dogodku

📢 📢 OBVESTILO 📢 📢
Spoštovani, Vlada Republike Slovenije je dne 22.7.2021 sprejela spremembo Odloka o začasni omejitvi ponujanja kulturnih storitev končnim uporabnikom v Republiki Sloveniji, kjer je predpisala, da moramo organizatorji pred vstopom na prireditveni prostor preveriti spoštovanje izvajanja odloka in pri tem preveriti dokazilo o negativnem izidu testa na virus SARS-CoV-2 s testom PCR, ki ni starejši od 72 ur ali s testom HAG, ki ni starejši od 48 ur od odvzema brisa. Zato vas naprošamo, da pred vstopom na prireditveni prostor varnostnemu osebju pokažete dokazilo (regulator Vlada RS še ni podala uradnega pojasnila ali je dovolj SMS in/ali dokazilo v papirnati obliki) o prebolelosti, cepljenosti ali testiranju (PCR).

PROSIMO VSE OBISKOVALCE, DA ZARADI OMENJENIH SPREMEMB PRIDETE NA PRIREDITEV PRAVOČASNO OZIROMA PREJ V IZOGIB ČAKANJA/GNEČE NA VHODU.

#PozdravPoletju #FestSI #Fest #Ptuj #JelenaRozga #DejanVunjak #BrendijeveBarabe #SkupinaSmile #DJ

 

Fest.si predstavlja pravi OPEN AIR 2. Pozdrav poletju 2021 - POD ZVEZDAMI na Ptuju po dolgem času!

⭐ NASTOPAJOČI
- Jelena Rozga
- Dejan Vunjak & Brendijeve Barabe
- Skupina Smile
- DJ

➡️ Kdaj: SOBOTA 24.07.2021
➡️ Lokacija: PSC Goja - VELIKO PARKIRIŠČE, Rajšpova ulica 26, Ptuj
➡️ Začetek ob 21:00 uri
➡️ Konec ob 04:00 uri

Skratka, energija bo maksimalna, vzdušje "žurersko", zato bodi tudi TI del tega 2. OPEN AIR spektakla.

➡️ Starostna omejitev
Dogodek lahko obiščejo tudi mladoletne osebe, z nakupom vstopnice pa starši oziroma skrbniki prevzamejo vso odgovornost. Zakon o varstvu javnega reda in miru (ZJRM-1) v 21. členu zakon določa, da je med 00.00 in 05.00 osebam, mlajšim od 16 let, prepovedan vstop in zadrževanje brez spremstva staršev, rejnikov ali skrbnikov v gostinskih obratih in na prireditvah, kjer se točijo alkoholne pijače.

➡️ VARNO NA ZABAVO - BODIMO ODGOVORNI
Prireditev bo izvedena v skladu z navodili in priporočili NIJZ glede preprečevanja širjenja bolezni COVID-19. Za vstop na prireditveni prostor bo potrebno izpolnjevati pogoje PCT (preboleli, cepljeni, testirani), pri čemer je za izpolnjevanje pogoja odgovoren vsak obiskovalec sam. Obiskovalci so dolžni upoštevati vsa priporočila NIJZ in vladne odloke, ki bodo veljali v terminu prireditve.

➡️ PARTNERJI:
Prireditveni prostor: Špedicija Goja
Nastopajoči: Agencija M-ERROR
Blagajne: Blagajne.in
Upravljanje socialnih omrežij: Idejarna
Produkcija: ApaudioLive Slovenia