Smile Ljubljana Special Edition - Petek 28. 8.

Smile Ljubljana Special Edition - Petek 28. 8.

location-iconTelovadišče Ilirija, Ljubljana

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za Smile Ljubljana Special Edition - Petek 28. 8., 28.08.2020. - 29.08.2020. v Telovadišče Ilirija, Ljubljana

VSTOPNICE SO DO SOBOTE 8.8. DO 12:00 NA VOLJO SAMO ZA MENJAVO IMETNIKOM VSTOPNIC ZA "SMILE LJUBLJANA SPECIAL EDITION". OSTALE MENJAVE IN NAKUP BO MOŽEN OD SOBOTE 8.8. OD 12:00 DALJE.

 

Prizorišče

Smile Ljubljana “Special Edition” letos bo! 


Sedaj je uradno - dogodek Smile Ljubljana “Special Edition” LETOS BO! V sodelovanju z NIJZ, Mestno občino Ljubljana in Šport Ljubljana je prišlo do dogovora o varni izvedbi edinega tovrstnega elektronskega dogodka v Sloveniji, je pa zato prišlo do nekaj sprememb pri najprej predvidenem scenariju dogodka.


Za nami je dolga in pestra vožnja po vrtiljaku. Otvoritev festivala nove generacije pri nas - Smile Ljubljana = ) nam je konec junija preprečila epidemija, a smo se kljub temu odločili, da letos za vas pripravimo ločen, “Special Edition” dogodek konec avgusta. Ker pa razmere v državi še vedno niso tako “sanjske” kot smo si želeli, da bi do sedaj že bile, vas ponovno obveščamo o dodatnih spremembah glede izvedbe dogodka, ki bodo vsem obiskovalcem omogočile nepozabno in predvsem VARNO izkušnjo.


Po dogovoru z NIJZ smo SMILE LJUBLJANA “SPECIAL EDITION” RAZDELILI NA 4 DNI PO 500 LJUDI NA VSAK DAN. Dogodek bo tako potekal od četrtka, 27. 8., do nedelje, 30. 8, na STADIONU ILIRIJA V LJUBLJANI. V kolikor se bodo mesta hitro zapolnila, imamo rezervirane še dodatne dni, o katerih vas bomo obvestili takoj, ko se ti datumi zapolnijo.


Obiskovalci boste vsak dan razdeljeni v sektorje po 20 ljudi, zato se morate ob menjavi vstopnice za izbrani dan prijaviti tudi v izbrani sektor s svojimi prijatelji - dogovorite se, da izberete isti sektor na isti dan. Vsak se mora prijaviti s SVOJIMI OSEBNIMI PODATKI in E-NASLOVOM v TOČNO DOLOČEN SEKTOR. Kasnejše menjave in prestavljanja med sektorji niso možna.

 

VSE INFORMACIJE O DOGODKU, MENJAVI VSTOPNIC, NASTOPAJOČIH NAJDETE NA: bit.ly/SmileLjubljanaSE

Deli dogodek: