DNŠ jubilej: 30 LET NA SVET - Magnifico, Mrfy in drugi

DNŠ jubilej: 30 LET NA SVET - Magnifico, Mrfy in drugi

Glavni trg, Novo mesto, Novo mesto

Tickets / services / products Price Quantity
Vstopnica

Booking fee: 1.00 EUR per ticket

15.00 EUR
DNŠ člani

Booking fee: 1.00 EUR per ticket

10.00 EUR
*DNŠ članstvo je potrebno dokazati. Vstopnica je veljavna, če naložite veljavno potrdilo o vpisu (pazi! vpisni list ne velja) za študijsko leto 2022/2023. Če slučajno še nisi vpisan pa velja tudi potrdilo o vpisu 2021/2022. V primeru, da je potrdilo neveljavno ali je bilo za nakup več kart potrdilo ene osebe uporabljeno večkrat, bo vaša vstopnica preklicana. Denarja v primeru neveljavnega ali večkrat izkoriščenega potrdila ne vračamo.
Basis
Discount
Tickets: 0.00 EUR
x Fee : 0.00 EUR
Total:
0.00 EUR
Basis
Discount
Tickets: 0.00 EUR
x Fee : 0.00 EUR
Total:
0.00 EUR
Apply

{{promoCodeMessage}}

Payment methods

More about the event

Buy tickets for DNŠ jubilej: 30 LET NA SVET - Magnifico, Mrfy in drugi, 10.09.2022. in Glavni trg, Novo mesto, Novo mesto

V letu 2022 v Društvu novomeških študentov praznujemo okroglo obletnico - kar 3️⃣0️⃣ let delovanja! Temu jubileju na čast se bo v soboto, 10. septembra, na Glavnem trgu v Novem mestu odvila proslava, ki se bo zavlekla pozno v noč in na kateri ne bo manjkalo dobre družbe in odlične muzike! 10. 9. - hitro si zabelži v koledar!
❗️Razkrivamo program dogodka 30 let na svet ❗️
Popoldanski program bodo sestavljale različne stojnice, kjer bodo obiskovalce animirali naši zavodi, prijateljska društva, food truck-i bodo postregli z okusno hrano, natakarji s pijačo, pomerili se boste lahko v srečelovu in spretnostih pri streljanju z Nerf gunsi, za najmlajše pa pripravljamo tudi otroški rojstnodnevni kotiček ter napihljiv grad! Kot pa se za obeležitev jubileja spodobi, se bomo skupaj z bivšimi predsedniki ter člani društva spomnili začetkov DNŠ, obujali spomine, poznanstva in naše zgodbe, ki smo jih napletli v zadnjih 3️⃣0️⃣-ih letih.
Za najboljši žur v Novem mestu bo DNŠ seveda poskrbel z večernim programom. Na Glavni trg prihajajo Leya Leanne & The band, Mrfy, Magnifico in Žuta minuta!

Se vidimo!