DESTINATION ULTRA

DESTINATION ULTRA

location-iconClub 585 / Carpe Diem Beach Club / Tvrđava Fort George, Hvar

DESTINATION ULTRA

More about the event

Buy tickets for DESTINATION ULTRA, 10.07.2023. - 13.07.2023. in Club 585 / Carpe Diem Beach Club / Tvrđava Fort George, Hvar

ULTRA Regatta party

Največji glasbeni festival v regiji, ULTRA EUROPE, se 10. julija 2023 s svojo 9. izdajo vrača v Club 585 v Bol na Braču! Club 585, ki se nahaja tik nad eno najlepših plaž na svetu, Zlatni Rat, ponuja bolj intimno, a nepozabno klubsko izkušnjo. Klub na prostem, zabava pod mogočnim nebom in odlični hiti vrhunskih izvajalcev so pravi recept za spektakularno preživljanje toplih poletnih noči. Ultra Regatta resnično predstavlja pravo mojstrovino klubske scene, še posebej s prihajajočimi headlinerji. Zato vas vabimo, da pričakate zoro in ujamete tisti "zlati trenutek" na Ultra Regatta party-u!
 

Ultra Europe Beach   

Največji glasbeni festival v regiji, ULTRA EUROPE se 11. julija 2023 s svojo 9. izdajo vrača v Carpe Diem Beach Club na Hvaru! Doživite popoln ULTRA takeover otoka in se zabavajte v Carpe Diem Beach Club. Od festivalskih outfitov do kopalk, na tej zabavi je dovoljeno vse. Čudovita plaža in kristalno čisto morje obkrožata otok, v njegovem središču pa je plesišče, ki odmeva od odličnih melodij najboljših svetovnih DJ-jev. Raj za vsakogar in ultimativni pobeg za prave ultranaute.
 

Resistance Hvar

Največji glasbeni festival v regiji, ULTRA EUROPE se 11. julija 2023 s svojo 9. izdajo vrača v Carpe Diem Beach Club na Hvaru! Od ene najboljših svetovnih zabav na plaži, ki ste jih kdaj doživeli, do novega, eksotičnega, potujočega spektakla Resistance. "Join the Resistance" v klubu Carpe Diem Beach Club in se izgubite v neverjetnih ritmih.  


Resistance Vis

Največji glasbeni festival v regiji, ULTRA EUROPE se 12. julija 2023 s svojo 9. izdajo vrača v Fort George na Visu! Po 7 dneh dogodkov Destination Ultra Europe ni boljšega kraja za zaključek tega potovanja kot ena najbolj edinstvenih, ekskluzivnih sredozemskih lokacij, Fort George na otoku Vis. Eden najlepših sončnih zahodov na svetu prežema 200 let staro utrdbo, sam Resistance pa nikoli ne razočara in svojim obiskovalcem nudi zares neverjetno doživetje. Preplešite noč z vodilnimi izvajalci underground scene in uživajte v nepozabnem doživetju in trenutkih, ki si jih boste zapomnili za vse življenje.

Share event: