2. Mali Piknik: Edinstveno gurmansko doživetje ob Dravi

2. Mali Piknik: Edinstveno gurmansko doživetje ob Dravi

Drava Center, LIMBUŠ

Tickets / services / products Price Quantity
Early bird rezervacija

Booking fee: 1.00 EUR per ticket

64.00 EUR
S plačilom rezervacije si zagotoviš vstop na dogodek, "all you can eat & drink", vodeno degustacijo vina in možnost sodelovanja v razvedrilnih kuharskih igrah ter delavnicah.
Early bird rezervacija za pare (1+1)

Booking fee: 1.00 EUR per ticket

104.00 EUR
Rezervacija za pare omogoča udeležbo na dogodku za 2 osebi.
Basis
Discount
Tickets: 0.00 EUR
x Fee : 0.00 EUR
Total:
0.00 EUR
Basis
Discount
Tickets: 0.00 EUR
x Fee : 0.00 EUR
Total:
0.00 EUR

Payment methods

More about the event

Buy tickets for 2. Mali Piknik: Edinstveno gurmansko doživetje ob Dravi, 17.09.2022. in Drava Center, LIMBUŠ

Ko slišite besedo piknik najbrž pomislite na čevapčiče in poceni pivo. Mi pa smo si drznili piknik zamisliti malo drugače…

Zakaj ne bi na pikniku pripravljali najbolj kakovostnih kosov mesa, kot je francoska jagnjetina ali krškopoljski prašič. Zakaj si ne bi grla hladili s pestrim naborom craft piva in naravnih vin. Ali celo pekli napolitanskih pic. V Mali Kuhni ne vidimo razloga zakaj ne!

Drznili smo si porušiti stereotip piknika. In če tudi ti deliš z nami to gurmansko strast, se nam pridruži na tej edinstveni fuziji vrhunske kulinarike in sproščenega druženja, imenovani - MALI PIKNIK.

V idiličnem ambientu piknik prostora ob Dravi, se bomo razvajali ob vrhunski hrani in pijači. Spremljali boste lahko pripravo jedi na odprtem ognju, degustirali naravna vina, pekli napolitanske pice, ter se družili ob prijetni glasbi našega hišnega DJ-a. Pogumenjši med vami, pa se boste lahko pomerili tudi v zabavnem kuharskem izzivu.