Prihodek gre UP s TOP-UP!

Manj skrbi za obiskovalce, več prihodka za organizatorje

Iščete hiter, zanesljiv in preverjen CASHLESS plačilni sistem?
Ste na pravem mestu.

Ponujamo vam sistem, ki deluje stabilno več dni, za več deset tisoč obiskovalcev! V sodelovanju s podjetjem Howler vam omogočamo najnaprednejšo in najzanesljivejšo rešitev za brezkontaktno, brezgotovinsko plačevanju na trgu.

15% in 35%

Povečanje prihodka med

Offline

Možnost dela brez interneta

Komfort

Večje udobje za obiskovalce

Kako deluje entrio cashless sistem? Brez napak.

Vsak segment sistema je opravil stroga testiranja varnosti na ravni bančnih sistemov. Sistem uporablja varen NXP Ultralight C RFID čip z več varnostnimi mehanizmi ter šifrirano strojno in programsko opremo.

Pred delom s Cashless napravo se vsak operater prijavi v aplikacijo z lastno RFID zapestnico. Ta vsebuje dodeljene pravice dostopa, od katerih je odvisno, do katerih modulov znotraj aplikacije bo imel posamezni operater dostop – npr. TOP-UP, točilni pult, partnersko prodajno mesto, nakup vstopnic, skeniranje vstopnic itd.

Katere so osnovne značilnosti?

Statistika prikazuje povečanje prihodka med 15 in 25 odstotki v primerjavi z dogodki, ki poslujejo z gotovino.

Zapestnice

Uporaba dogodku in organizatorju (brendiranih) zapestnic ali kartic z RFID (brezkontaktno) tehnologijo

Naprave

Uporaba majhnih, prenosnih Android naprav za plačevanje

Večja potrošnja

Povečanje prodaje zaradi hitrejših transakcij

Manj vrst

Zmanjšanje čakalnih vrst na vhodu, pri točilnem pultu in na drugih mestih nakupa

Sigurnost

Prodajalcu omogoča popoln nadzor in odpravlja možnosti tatvine

Udobje

Obiskovalcem prinaša veliko udobja – vse plačajo s svojo zapestnico, zato lahko denarnico ves čas hranijo na varnem mestu

Nov vir prihodka

Organizatorju prinaša nove vire prihodka – zaračuna se lahko sam čip, polog, doplačilo, odstotek prometa od zunanjih partnerjev. Ostane pa tudi nevrnjen denar na karticah (v Evropi med 1,5 do 3 € po osebi)

Poročila

Omogoča podrobna poročila in olajša sledenje dohodka ter lažje poročanje davčni upravi

Način dela

1

Ob prihodu na dogodek se kupcu vstopnica pregleda in poskenira. S tem obiskovalec unovči vstopnico in prejme RFID zapestnico ali kartico.

2

Kupec lahko po vstopu na dogodek na svojo zapestnico/ kartico naloži denarna sredstva. Ta postopek se imenuje TOP-UP proces.Top-up doplačila se izvedejo na posebnih, temu namenjenih točkah – TOP-UP lokacijah, ki so ločene od postojank s hrano, pijačo in drugimi izdelki, z razlogom, da se ta mesta razbremeni in omogoča hitrejši nakup.

3

Pri plačevanju kupec operaterju zagotovi svojo zapestnico/ kartico, operater na napravi izbere želeni izdelek ali storitev in kupcu zaračuna znesek. Če ima kupec na zapestnici/kartici dovolj sredstev, se v roku 1 sekunde transakcija zabeleži in plačilo je izvedeno.

4

Ko kupcu na zapestnici/kartici zmanjka sredstev, preprosto izvede novo plačilo na svojo zapestnico/kartico na eni od TOP-UP lokacij in nadaljuje z brezskrbnim nakupovanjem. Glede na odločitev organizatorja, lahko kupec ob koncu prireditve zahteva vračilo preostalih sredstev na zapestnici/kartici na TOP-UP lokaciji.

Uporaba lastnih blagajn ali najem robustnih Remaris blagajn preko nas!

Entrio cashless plačilni sistem lahko uporabljate s svojim obstoječim blagajniškim sistemom (računalnikom, programsko opremo in tiskalnikom), kjer Entrio cashless funkcionira kot POS kartični terminal vaše banke – za avtorizacijo plačevanja.

Druga možnost je najem robustnih Remaris touch screen blagajn (na dotik), ki so specializirane prav za dogodke. Dodatna prednost je ta, da je Entrio cashless sistem direktno integriran v Remaris blagajne. V tem primeri ni dvojnih klikov na artikle, ki se prodajajo – prodajalec samo izbere izdelke v Remarisu in integrirana Entrio cashless naprava avtomatsko zaračuna skupni znesek iz zapestnice kupca.

Kakšne so možnosti?

Sistem dostopa

Podroben in prilagodljiv sistem dostopa za posamezne operaterje

RRFID zapestnice

Pregledovanje vstopnic in seznanjanje z RFID zapestnicami/karticami

Povratno in nepovratno

Podpora za več paralelnih »valut« - povratna in nepovratna sredstva na zapestnici/kartici

Skupni sistem plačevanja

Enostavna integracija različnih geografsko oddajanih con v en skupni plačilni sistem – glavna festivalska lokacija, kamp, zabava na čolni, trgovina v centru itd

Partnerska prodajna mesta

Podpora partnerskim prodajalnam, od katerih organizator prejme provizijo (običajno okoli 20%) – npr. stojnica s sendviči na festivalu, restavracije v mestu, taxi, avtobusi itd.

Integracija z Entrio ticketing

Neposredna integracija z Entrio ticketing sistemom in ročni uvoz kod od tretjih ticketing agencij, za hitro zamenjavo vstopnic in skeniranja

Nadzor dostopa

Prilagodljiv sistem za nadzor dostopa (VIP cona, zakulisje itd.)

Poročila

Podrobna poročila med in po dogodku, ločena po napravi, operaterju, partnerju, dnevu itd.

Isprobaj Entrio cashless