profile-page-header
brand

KURENTOVANJE 2024

Aktualni dogodki

link-icon link-icon

O nas

Uradni stik s stranko:

KURENTOVANJE 2024 Kurentovanje na Ptuju in v okolici pomeni peti letni čas – čas, ko je utrip življenja drugačen in v celoti prilagojen noremu pustnemu vzdušju. Vsi, od najmlajših do najstarejših, se prepustijo zabavi in druženju ter našemljeni sodelujejo pri ohranjanju bogate tradicije, s tem pa sovpada še izjemno razpoloženje ob najboljših glasbenih gostih v karnevalski dvorani. Tako se bodo v sklopu kurentovanja tudi letos odvili številni koncerti. Na sedmih dogodkih, med 2. in 12. februarjem 2024, se bomo lahko zabavali z različnimi domačimi in tujimi glasbenimi izvajalci. Koncertno dogajanje bo tudi letos postavljeno v Karnevalsko dvorano Campus Sava Ptuj, ki bo zasijala v razširjeni podobi. Z nami bodo: Luka Basi in Tanja Žagar, Saša Matić in Dara Bubamara, Učiteljice in Petar Grašo, Čuki in Ribič Pepe, Mi2 in Kingstoni, Miran Rudan, Indesign, Tarapana in Dejan Dogaja pa še kakšno presenečenje.

link-icon

Pretekli dogodki

Da ta spletna stran pravilno deluje in izboljšamo tvojo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij najdeš v Uporaba piškotkov (cookies).

  • Nujni piškotki omogočajo osnovne funkcije. Brez teh piškotkov spletna stran ne more pravilno delovati, in jih lahko onemogočiš s spreminjanjem nastavitev v svojem browseru.

  • Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati spletno stran z zbiranjem in analizo podatkov o njeni uporabi.

  • Oglaševalski piškotki se uporabljajo za povečanje relevantnosti oglasov ki jih prejemaš.